Pro skutečně velké akce

 

Když zajišťujete monitoring pro umělce na skutečně velké akci, ať už je to koncert světoznámé kapely, muzikálové vystoupení nebo televizní přenos, je dokonalý zvuk bez výpadků ve sluchátkách základní potřebou zpěváka i moderátora. Většina světových zvukových inženýrů i firem, specializujících se na pronájem zvukového vybavení, spoléhá na jediné řešení - bezdrátový odposlech Sennheiser Série 2000 IEM.

Tento univerzální systém s čistým a silným zvukem, který vyžadují profesionální umělci, je působivým důkazem know-how firmy Sennheiser na poli bezdrátové technologie. Nabízí široké frekvenční pásmo, flexibilní systém řízení frekvencí s možností ovládání z PC, upgrade vnitřního firmware i spolehlivé obvody, chráněné odolným kovovým tělem. Obzvláště na velkých koncertech, jako je například Eurovision Song Contest, oceníte dokonalý přenos desítek nezávislých kanálů.

 

 

Série 2000 IEMSérie 2000 IEM

Nejvyšší třída IEM

 

Série 2000 IEM dobře ví, kdy být zticha a kdy být slyšet . Série 2000 IEM je synonymum pro špičkovou technologii s množstvím uživatelských funkcí, uschovanou v odolném celokovovém těle. Zosobňuje dokonalý zvuk i spolehlivost nejen díky vysokému VF výkonu, širokému přeladitelnému pásmu a řízením přes počítač.

 

 

PODÍVEJTE SE NA SÉRII 2000 IEM

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube