Mikrofonní systém vyšší třídy pro profesionály

Mikrofony řady ME-K6 tvoří modulární systém kondenzátorových (elektret) mikrofonů pro profesionály z oblasti filmu a videa. Základem je napájecí moduk K6, do kterého se upevní vlastní mikrofonní hlava ME. Koule, kardioida, superkardioida, polopuška, dlouhá puška ... řada ME-K6 nabízí maximální flexibilitu použití. Ať je použijete na mikrofonní tyči nebo upevníte přímo na kameru, vždy vám zajistí vysokou kvalitu zvuku a spolehlivost.

Univerzální napájení

Napájecí modul K6 je základem celého systému. Jeho našroubováním na zvolenou mikrofonní hlavu dostanete kompletní mikrofon požadovaného typu. V nabídce jsou 2 typy modulů - K6 s baterií AA (umožňuje použití s rekordérem/mixem, který není vybaven napájením Phantom P48) a K6P bez baterie (vyžaduje napájení Phantom P48).

PODÍVEJTE SE NA K6

PODÍVEJTE SE NA K6P

Pro mluvené slovo

Reportáže, debaty, interview, veřejné vystoupení, postprodukce - s velmi nízkým šumem, vysokým SPL a odolností proti hluku větru pokrývají perfektně oblast mluveného slova: koule ME 62 a kardioida ME 64.

PODÍVEJTE SE NA ME 62

PODÍVEJTE SE NA ME 64


Pro výrazný hlas

Superkardioidní mikrofonní hlava, ideální na konference i ostatní případy mluveného slova. Má výborné utlumení bočních zvuků, rovnou frekvcenční křivku nezávislou na směru a dokonalou srozumitelnost.

Na velkou vzdálenost

Výborná směrovost, vynikající utlumení bočních zvuků a nízký šum - to vše vám pomůže zachytit zvuk i z velké dálky: kratší "polopuška" ME 66 na kameru a delší "puška" ME 67 pro film.

PODÍVEJTE SE NA ME 66

PODÍVEJTE SE NA ME 67

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube