Vývojáři Sennheiser provádějí testy s prvními výrobky založenými na technologii Wireless Multi-Channel Audio System. Jedná se o bezdrátové mikrofony (a IEM) používající pro přenos signálu celé dostupné pásmo UHF, na rozdíl od současných systémů, které pracují na 1 vybrané frekvenci. Proto je technologie WMAS vhodná pro rozsáhlé mnohakanálové bezdrátové systémy, vyžadující velké množství volných frekvencí. Pro ověření spolehlivosti a možnosti využití  i částečně zarušeného pásma pro přenos signálu zvolili vývojáři rizikové pásmo mezi 4 kanály vysoce výkonných vysílačů IEM a 8 kanály digitálních bezdrátových mikrofonů ew-DX.
Průběh celého testu si můžete přečíst na stránkách sennheiser.com (ENG).
 
 Sennheiser vydal novou verzi programu Wireless Systems Manager pro řízení a monitoring bezdrátových mikrofonních a IEM systémů. Hlavní novinkou verze 4.6.0 - mimo drobných vylepšení vlastností a zobrazení - je plná podpora digitálních mikroportů ew-DX. Novou verzi si můžete stáhnout na webu Sennheiser.
Zároveň je k dispozici nová verze aplikace Smart Assist pro řízení digitálních bezdrátových mikrofonů ew Digital. Verze 2.0.0 má novou grafiku, podporuje kamerové mikroporty ew-DP a můžete ji získat na App Store nebo Google Play.
 
 Sennheiser uvádí nový přírůstek do rodiny digitálních mikrofonů ew Digital - kamerové sety ew-DP. Více ..
 
 Potřebujete něco sdělit ostatním na síti? Stačí pouze zapojit jediný konektor, na mikrofonu nastavit potřebnou hlasitost, a... jste online. Mikrofon Sennheiser Profile USB Mic je ideální pro podcasty a streaming. Kvalitní mikrofonní kapsle odvozená z nejlepších vokálních mikrofonů Sennheiser zajistí dokonalý zvuk. Nepotřebujete žádný software ani mixážní pult. Součástí dodávky je stolní stojánek, ve verzi Profile USB Set i nastavitelné rameno pro upevnění na stolní desku.
Jednoduché připojení přes USB-C do PC, tabletu nebo mobilu bez dalšího napájení. Kardioidní charakteristika pro kvalitní zvuk s potlačením hluku okolí, Nastavení citlivosti, tlačítko MUTE a možnost připojení sluchátek. Kvalita Sennheiser. Co víc ještě potřebujete? Více ..
 
 Vážení zákazníci,

dovolujeme si Vás pozvat na veletrh konferenční a zvukové techniky ISE 2023, který se koná v termínu 31. ledna - 3. února ve španělské Barceloně. Z námi zastupovaných značek doporučujeme zejména návštěvu těchto stánků, na kterých se seznámíte s novinkami pro letošní rok:
Sennheiser - 3C600
Neumann (Merging Technology) - 7F630
Kőnig&Meyer - 7D650
Fohhn - 7B475
Yamaha - 3E150
Pro získání vstupenky můžete použít tento formulář na stránkách Sennheiser.

Těšíme se na setkání v Barceloně!
 
 Dear Reality, divize Sennheiser zabývající se prostorovým zvukem neboli immersive audio, představila novou verzi dearVR MONITOR a balíček IMMERSIVE BUNDLE, kombinující dva výkonné pluginy pro urychlení práce při mixáži zvuku v prostoru. Nová verze 1.13 mimo jiné přináší čtyři nové sluchátkové profily, manažer licencí a podporu Pro Tools® M1 Native.
Celou zprávu si můžete přečíst na webu sennheiser.com (ENG). Více ..
 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube