V sobotu se uzavřely brány veletrhu ve Frankfurtu a pokud jste neměli to štěstí ho vidět, nabízíme vám alespoň stručný přehled zajímavostí.
 Stánek Sennheiser se přesunul z haly číslo 8.1 do haly 5.0, která je blíže hudebnické a nástrojové části veletrhu - MusikMesse. Na zcela nově pojatém stánku (dotyková interaktivní plocha, bar, odhlučněný prostor pro testování mikrofonů) mohli návštěvníci prozkoumat nový digitální bezdrátový systém evolution wireless D1 nebo mobilní digitální mikrofon ClipMic Digital. Dále jste měli možnost si zazpívat na stage osazené mikrofony Sennheiser nebo posedět u baru s výkladem o novinkách. Stánek Neumann se přestěhoval také a jeho stěžejním bodem byl "reinkarnovaný" mikrofon U 47 FET nebo kompletní poslechové pracoviště se všemi kombinacemi studiových monitorů KH. Ostatní stánky zůstaly na loňském místě, ať už to byl König&Meyer s bílými mikrofonními a repro stojany, nebo Yamaha s novou řadou pultů Rivage a Nuage a mini USB pulty řady AG. Firma Fohhn vystavovala poslední typy ozvučovacích reproduktorů, zatímco britský Rycote dal přednost zastoupení v Las Vegas na veletrhu NAB a ve Frankfurty ho reprezentoval německý distributor.
Sečteno a podtrženo, bylo se na co dívat a pokud byste chtěli projít opravdu všechny expozice, tak čas trvání veletrhu od středy do soboty vám bude stačit je taktak.
 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube