Britská zpěvačka a skladatelka Jessie Ware, která již dlouhou dobu zpívá na bezdrátový mikrofon Sennheiser Série 2000, přesedlala z dynamické hlavy MMD 945-1 na kondenzátorovou MMK 965-1.
 Jessie Ware používá bezdráty Sennheiser od roku 2012, ale teprve na letošním turné, na kterém mimochodem dvakrát vyprodala slavnou londýnskou halu Brixton Academy,  ji hlavní zvukař Johnny Dodkin přesvědčil, ať vyzkouší také kondenzátor. Sám Johnny si velice oblíbil dynamickou hlavu 945 pro její zvukové i směrové vlastnosti. Po vyzkoušení hlavy 965 zjistil, že perfektně odpovídá hlasu Jessie, jak svojí citlivostí, tak i jemným zdvihem na vyšších kmitočtech (cca 4500 Hz). Ve výsledku není nutno upravovat kmitočtová nastavení, protože nemusíte kompenzovat křivku oproti jiným typům mikrofonů. Také se ukázalo, že kombinace mikrofonů Sennheiser a ozvučení L-Acoustic K1, které byla zvoleno pro Brixton Academy, je zvukově dokonalá.
Monitorový zvukař Steve Donovan si zase chválí čistotu a detailní podání zpěvu v ose mikrofonu, zatímco se stará o všech 8 kanálů bezdrátového odposlechu ew 300 IEM G3, řízených programem WSM.
Jessie Ware nyní pokračuje na turné po Spojených státech a do Anglie se vrátí až na letní festivalovou sezónu.
Celou zprávu si můžete přečíst na webu výrobce.
 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube