Osobnosti a MOMENTUM

Adam Lacko

Adam Lacko

Jeden z našich nejlepších pilotů závodních trucků ze stáje Buggyra, který ve chvílích oddechu s oblibou poslouchá hudbu na sluchátkách Sennheiser MOMENTUM.


















David Deyl

David Deyl

Populární zpěvák, který v roce 2009 vydal debutové album Hlavolam a získal cenu Objev roku na hudbní televizní stanici Óčko. V roce 2011 se umístil na prvním místě v soutěži zpěváků hudebních fakult vysokých škol Hvězdná brána. V současnosti připravuje svoje třetí album, které vyjde na podzim 2013. Skladatel a zpěvák s velmi poutavou barvou hlasu a schopností jemné intonace související se sugestivní hrou s vlastním hlasem a klávesovými nástroji. Pro svoji práci potřebuje vynikající sluch a proto oceňuje i perfektní reprodukci. Jsme rádi, že si oblíbil sluchátka Sennheiser Momentum On-Ear, neboť uznání od znalce potěší dvojnásob.













David Koller

David Koller

Rockový zpěvák, bubeník, člen skupiny Lucie a autor mnoha zlidovělých klasických hitů české rockové scény, patří k neodmyslitelným postavám českého bigbítu. Působil v několika kapelách, nejznámější je jeho působení ve skupinách Lucie a Chinaski. Má za sebou několik projektů filmové hudby, a je i producent mnoha úspěšných CD jiných hudebníků například Krev, Bláto, Slzy Oskara Petra nebo Mekyho Žbirky - Meky a Duhy. Jako zkušený hudebník s dokonalým sluchem oceňuje vyvážený zvuk sluchátek Sennheiser MOMENTUM.
















David Svoboda

David Svoboda

Český moderní pětibojař (střelba, šerm, jezdectví, plavání a přespolní běh) získal pro naši republiku zlato na londýnských olympijských hrách 2012. Je členem ASC Dukla Praha. Pro poslech hudby používá elegantní a výborně hrající sluchátka Sennheiser MOMENTUM.


















Jan Charouz

Jan Charouz

Mladý závodní jezdec, který již v 7 letech začal na závodních motokárách. Později řídil vozy třídy Ford Fiesta, formule BMW a F3000. Několikrát se úspěšně zúčastnil vytrvalostních závodů 24 hodin Le Mans a WEC (World Endurance Championship). Ve chvílích soustředění před startem si vychutnává poslech sluchátek Sennheiser MOMENTUM.

















Jiří Korn

Jiří Korn

Populární zpěvák a tanečník, začínal jako člen skupiny Rebels, později zpíval v Olympicu, má za sebou několik muzikálů (Bídníci, Dracula, Monte Cristo a další) v současné době je protagonistou skupiny 4TET. Jiří Korn vynikl i jako tanečník, stepař a špičkový přeborník v kulečníku. Umělec, celý život spojený s hudbou a kvalitním zvukem, se stal nadšeným uživatelem sluchátek Sennheiser MOMENTUM.
















Kiki a Maki

Kiki a MakiKiki a Maki


Kristýna Kolocová a Markéta Sluková, všeobecné známé pod kratší žertovnou přezdívkou, jsou plážové volejbalistky a mistryně České republiky z roku 2011. Na Letních olympijských hrách 2012 v Londýně se umístily na 5. místě. Jak vidíte na snímcích, jsou přímo nadšenými obdivovatelkami sluchátek Sennheiser MOMENTUM On-Ear Samba.




Marie Doležalová

Marie Doležalová

Herečka v Divadle Na Fidlovačce v současné době vystupuje v hlavní roli hry Eva tropí hlouposti od Fan Vavřincové. Mohli jsme ji však vidět i v dalších divadelních hrách, např. Až naprší a uschne, My Fair Lady nebo Šumař na střeše. Televizní diváci ji jistě poznali i v postavě Saši v televizním seriálu Comeback, případně i v dalších projektech (Pusinky, Vyprávěj a Planeta Yo). Při studiu rolí stejně jako při odpočinku má tato mladá herečka na uších sluchátka Sennheiser MOMENTUM On-Ear a velmi si pochvaluje nejen výborný zvuk, ale i velkou míru utlumení okolního hluku. To vše jí pomáhá při koncentraci na roli.














Petr Koukal

Petr Koukal

Český badmintonový hráč, v současné době hrající 1. dánskou divizi. Je sedminásobným mistrem České republiky z let 2007 až 2014. Při zahajovacím ceremoniálu XXX. letních olympijských her v Londýně byl vlajkonošem české výpravy. Je fanouškem sluchátek Sennheiser MOMENTUM.

















Vavřinec Hradilek

Vavřinec Hradilek

Vodní slalomář na kajaku, stříbrná medaile na LOH 2012 v Londýně, zlatá medaile na MS 2013. Sluchátka Sennheiser MOMENTUM si velmi oblíbil, nejen pro jejich výrazný dynamický zvuk, ale i schopnost velmi účinně eliminovat okolní hluk. Jako kajakář je používá nejen při relaxaci, ale zejména při studiu trati a plánování způsobu projetí jednotlivých branek. Během závodů je okolo trati velký ruch a diky sluchátkům Momentum a přehrávané hudbě má Vavřinec Hradilek klid na přípravu před závodem a může se plně soustředit na nastudování trati.















Zuzana Hejnová

Zuzana Hejnová

Atletka, jejíž specializací je běh na 400 m překážek, získala bronzovou medaili na LOH 2012 v Londýně a je mistryně světa na MS 2013 v Moskvě. Sluchátka Sennheiser Momentum jí pomáhají nejen při cestování na jednotlivé závody, ale i k soustředění na samotné sportovní výkony. Vzhledem k tomu, že o výsledku několikaměsíční dřiny se rozhodne během několika vteřin, je maximální koncentrace zcela nezbytná. Dokonalá zvuková reprodukce sluchátek Sennheiser Momentum On-Ear a jejich perfektní potlačení okolního hluku jí umožňují podávat perfektní výkony i uprostřed ruchu, shonu a stresu mezinárodních závodů.













Další informace o sluchátkách MOMENTUM a jejich uživatelích najdete na: www.sennheiser-momentum.com

sluchátka Momentum On-Ear

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube