Vstupte do bezdrátového světa

 

Přemýšlíte o tom, jaké by to bylo zbavit se na pódiu kabelů?

S mikroporty XS wireless si to můžete dovolit díky jejich vysoké kvalitě na straně jedné a dostupné ceně na straně druhé. Dodávají se ve dvou typových řadách - XSw 1 pro základní nároky a XSw 2 pro poloprofesionální použití. Vysílače obou řad jsou stejné, ruční vysílače/mikrofony se liší použitými mikrofonními hlavami. Systémy XSw 1 a XSw 2 jsou navzájem kompatibilní a mohou se kombinovat i se starším systémem XSw.

Přijímače XSw 1 mají pevné antény uvnitř krytu a nejsou určené pro pevnou instalaci do racku. Mají jednodušší ovládání pomocí přepínání kanálů na čelním panelu.

EM-XSw 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Přijímače XSw 2 mají vnější, odpojitelné antény s BNC konektorem, umožňují tedy připojení na anténní rozbočovače. Součástí balení setů jsou příchytky do racku. Přijímače se ovládají pomocí přehledného menu. EM-XSw 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyrábějí se třech základních variantách - prezentační, vokální a nástrojové. XS wireless vás přenese do bezdrátového světa jako mávnutím proutku. Získáte spolehlivý bezdrátový přenos, výbornou zvukovou kvalitu a 960 laditelných frekvencí (XSw 2) Systém má automatické vyhledání volných kanálů, synchronizaci mezi přijímačem a vysílačem i diverzitní příjem (XSw 2), zaručující optimální přenos signálu za jakýchkoli okolností.

 

XSw 1-ME2

 

 

Uvolněte si ruce

Rádi byste při prezentaci využili své ruce i na jiné věci než je držení mikrofonu? Pak potřebujete set XSw ME2 s vysoce kvalitním miniaturním mikrofonem.

PODÍVEJTE SE NA XSw 1-ME2 a XSw 2-ME2

 

 

 

 

 

 

 

XSw 2-835

 

Nechte svůj hlas znít

Bezdrátové sety XSw 1-825, XSw 1-835 a zvláště pak XSw 2-835 a XSw 2-865 jsou to pravé pro zpěváky a moderátory. Dynamický i kondenzátorový mikrofon nabízejí velkou odolnost proti zpětné vazbě a dokonalý přenos vašeho hlasu do publika. Nový způsob uložení mikrofonní kapsle zajistí dokonalé odrušení dotekových hluké z těla mikrofonu.

PODÍVEJTE SE NA XSw 1-825, XSw 1-835, XSw 2-835 a XSw 2-865

 

 

 

 

 

 

 

XSw 1-ME3

 

 

 

 

Používejte hlavu

Lehký a komfortní. Prezentační set XSw ME3 s kardioidním hlavovým mikrofonem vám dá absolutní svobodu pohybu při zachování čistoty a srozumitelnosti vašeho hlasu i v hlučném prostředí.

PODÍVEJTE SE NA XSw 1-ME3 a XSw 2-ME3

 

 

 

 

 

 

 

 

XSw 2-Ci1

 

 

Rozpohybujte nástroje

S jakýmkoliv elektrickým hudebním nástrojem můžete kroužit po pódiu bez nebezpečí zakopávání o kabely. Miniaturní vysílač nástrojového setu XSw Ci1 můžete "velkým jackem" připojit třeba ke kytaře a přenášet vaši hru vzduchem.

PODÍVEJTE SE NA XSw 1-Ci1a XSw 2-Ci1

 

 

 

 

 

 

XSw 1-908

 

Nevažte se na trubku

Ať hrajete na křídlovku, saxofon nebo fagot, se špičkovým mikrofonem e 908 v setu XSw 1-908 se můžete i vy rozběhnout a nemusíte už staticky postávat u stojanu s mikrofonem.

PODÍVEJTE SE NA XSw 1-908

 

 

 

 

 

 

 

A nezáleží na tom jestli jste řečník nebo rocker...

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube