Digitální mikroporty pro muzikanty, reportéry i vloggery

 

 

Chcete se zbavit drátů a nechcete se starat o volné frekvence a rušení?

Vyberte si mikroporty Sennheiser XSw Digital a přeneste se do bezdrátového světa jako mávnutím kouzelného proutku. Na rozdíl od komplikovanějších profesionálních systémů si nemusíte dělat starosti s nastavováním vhodných parametrů - přijímač i vysílač mají pouze jediné tlačítko a všechny parametry se nastavují automaticky. Systém má automatické vyhledávání volných vysílacích kanálů včetně náhradních, které použije při obsazení stávající frekvence. Vysílač díky komunikaci s přijímačem může plynule nastavovat VF výkon pro optimální výměnu informací mezi vysílačem a přijímačem za současné úspory kapacity baterií. Ať zpíváte nebo mluvíte potichu či nahlas, nemusíte se starat o nastavení citlivosti mikrofonu - vysílač to udělá za Vás.

Přijímací i vysílací jednotky mají vestavěný Li-Ion akumulátor s provozní dobou 5 hodin na jedno nabití. Akumulátor se nabíjí přes USB kabel, který je součástí balení.

 

 

 

 

XSw D-XS1

 

Zpěv i mluvené slovo s ručním mikrofonem XS 1

Vokální set XSw D-XS1 (VOCAL) pro zpěv nebo mluvené slovo při konferencích nebo prezentacích. Mikrofon XS 1 můžete použít i jako klasický mikrofon propojený kabelem k mixážnímu pultu.

 

PODÍVEJTE SE NA XSw D-XS1

 

 

 

 

XSw D-XLR

 

 

Zpěv i mluvené slovo s vlastním ručním mikrofonem

Pokud jste majiteli klasického "drátového" dynamického mikrofonu a chcete ho používat bez drátu, stačí vám set XSw D-XLR (XLR BASE). Váš mikrofon změníte nasunutím vysílače na bezdrátový a miniaturní přijímač zapojíte přímo do mixpultu místo kabelu. A když budete chtít mluvit na kameru, vyberete si verzi P (PORTABLE INTERVIEW) s konektorem pro kameru nebo digitální fotoaparát.

 

PODÍVEJTE SE NA XSw D-XLR
PODÍVEJTE SE NA XSw D-XLR P

 


 

 

 

XSw D-ME2

 

 

 

Neviditelný bezdrát na prezentace

Ideální pro přednášky a prezentace. S miniaturním mikrofonem ze setu XSw D-ME 2 (LAVALIER) si posluchači ani nevšimnou, že vůbec nějaký mikrofon používáte. A pokud děláte rozhovor na kameru, použijete verzi P (PORTABLE LAVALIER) - liší se pouze provedením přijímače, resp. výstupního konektory a přibaleného kabelu, součástí je i držák přijímače na kameru.

 

PODÍVEJTE SE NA XSw D-ME 2
PODÍVEJTE SE NA XSw D-ME 2 P

 

 

 

 

 

 

 

XSw D-PEDAL

 

 

 

 

 

 

Něco pro kytaristy

Pro elektrickou kytaru potřebujete i pedalboard. A proč nezkombinovat pedál s bezdrátem? Se setem XSw D-PEDAL (PEDALBOARD totiž získáte obojí

 

PODÍVEJTE SE NA XSw D-PEDAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XSw D-6,3

 

 

 

 

Pro volnost na pódiu

Ať už s kytarou nebo s klávesami můžete vířit po pódiu bez nebezpečí zakopávání o kabely. Miniaturní vysílač nástrojového setu XSw D-6,3 (INSTRUMENT BASE) připojíte k Vašemu nástroji a Vaši virtuózní hru přenesete jednoduše vzduchem.

 

PODÍVEJTE SE NA XSw D-6,3

 

 

 

 

 

XSw D-3,5

 

 

 

 

 

Univerzální set

Pro případ, že chcete poslat vzduchem signál z Vašeho klopového nebo hlavového mikrofonu nebo linkový signál z jiného zdroje, je pro Vás určen set XSw D-3,5 (PRESENTATION BASE) se vstupním konektorem jack 3,5 mm. I v tomto případě je verze P (PORTABLE BASE) připravena k umístění na kameru nebo fotoaparát.

 

PODÍVEJTE SE NA XSw D-3,5
PODÍVEJTE SE NA XSw D-3,5 P

 

 

 

 

Provedení přijímačů

XSw EM

 

 

Stacionární přijímač, výstup XLR-M, přímé zapojení do mixážního pultu nebo aktivního reproboxu.

 

 

 

 

 

 

 

XSw D-EM

 

 

 

Kamerový přijímač, výstup jack 3,5 mm, zapojení do kamery, D-SLR nebo mobilu (přes redukci). Kabel jack 3,5/jack 3,5 je součástí setu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V jednoduchosti je krása - a to platí i pro XSw Digital

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube