Objevte skutečnou duši zvukového záznamu

 

Používání moderních digitálních záznamových zařízení má smysl pouze pokud k nim připojíte mikrofony s odpovídající kvalitou. Špičkové kondenzátorové mikrofony Sennheiser MKH s nízkým šumem tento požadavek rozhodně splňují. Z původního zvuku nic neodeberou a nic nepřidají a výsledek odpovídá nejvyšším nárokům těch nejlepších studií pro exteriérovou i interiérovou práci.

Poslední přírůstky do rodiny MKH - krátká puška MKH 8060 pro film, dokumentární pořady a zpravodajství i dlouhá puška MKH 8070 pro sportovní události, TV a film - jsou určené speciálně pro exteriérové použití. Můžete tak bez problémů natočit zvukovou stopu v největším žáru i nejkrutějším mrazu (viz natáčení v sibiřském Ojmjakonu).

PODÍVEJTE SE NA CELÝ SYSTÉM MKH 8000

 

 

 

MKH 800 TWIN

MKH 800 TWIN

 

Jedinečný typ mezi klasikou

Špičková technologie ve spojení s dokonalým řemeslným zpracováním. Dvě mikrofonní kapsle v jednom těle pro vytvoření jakékoliv směrové charakteristiky i při následném zpracování záznamu.

 

PODÍVEJTE SE NA MKH 800 TWIN

 

 

 

 

 

 

MKH 416

 

Nejpoužívanější "krátká puška"

Tento mikrofon zná každý filmař i televizní dokumentarista, protože je vyhlášený výborným zvukem i neskutečnou odolností proti nepřízni počasí. Je vhodný pro každého, kdo vážně uvažuje o filmové a TV práci a chce dobře investovat do pracovního nástroje s dlouhou životností.

MKH 416

 

 

 

 

 

 

 

PODÍVEJTE SE NA MKH 416

 

 

 

MKH 418-S

 

Profesionální stereo mikrofon

Jeden z mála stereo mikrofonů, které si zaslouží označení "profesionální". Mikrofon je osazen dvěma samostatnými kapslemi - úzce směrovou (stejnou jako u mikrofonu MKH 416) a osmičkovou. Signál z obou kapslí je samostatně vyveden na výstupní konektor (XLR 5-M) a pomocí matrixového zpracování se získává plnohodnotný M-S stereofonní signál.

MKH 418-S

 

 

 

 

 

 

 

 

PODÍVEJTE SE NA MKH 418

 

 

MKH 20
MKH 30

MKH 40
MKH 50

MKH 40

MKH 60
MKH 70

 

Klasika v tom nejlepším smyslu

Klasická řada MKH využívá, stejně jaklo ostatní mikrofony MKH, RF konstrukci pro dokonalý zvuk, nezávislý na okolním prostředí. Ještě lepších parametrů, zvláště v odstupu signál/šum, je dosaženo díky větším membránám mikrofonních kapslí. Na rozdíl od ostatních mikrofonů MKH s průměrem 19 mm mají tyto klasické kondenzátory průměr 25 mm. Jsou proto ideální pro snímání v interiéru (nahrávací a filmová studia).

 

 

PODÍVEJTE SE NA MKH 20

PODÍVEJTE SE NA MKH 30

PODÍVEJTE SE NA MKH 40

PODÍVEJTE SE NA MKH 50

PODÍVEJTE SE NA MKH 60

PODÍVEJTE SE NA MKH 70

 

 

MKH 8060

MKH 8060

Zvuk v pohybu

Na profesionální mikrofon se zdá být překvapivě malý, nicméně MKH 8060 nabízí dokonalou kvalitu zvuku odpovídající vašim vzrušujícím záběrům. Ideální pro film, dokumenty i zpravodajství, s možností analogového i digitálního signálu.

 

 

 

PODÍVEJTE SE NA MKH 8060

 

 

 

 

MKH 8070

Pro sportovní zážitek

Díky své vysoké směrovosti a lineárnímu podání bočních zvuků je MKH 8070 ideálním spoluhráčem pro živá vysílání i sportovní přenosy. Je vždy schopen spolehlivě zachytit důležitý okamžik i z velké vzdálenosti.

MKH 8070
 

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube