Bezdrátové mikrofony budoucnosti - WMAS

 

 

 

Wireless Multi-Channel Audio Systems, neboli bezdrátový přenos velkého množství zvukových kanálů  (WMAS), otvírá díky svému širokopásmovému provozu nové možnosti pro digitální bezdrátové mikrofony a zpětné odposlechy, zejména pro velké akce - koncerty, muzikály nebo televizní provoz. Vývoj WMAS v laboratořích Sennheiser změní budoucnost bezdrátového přenosu zvuku, ať se jedná o kapesní moduly umožňující příjem i vysílání, základnové stanice s kapacitou 32 vstupů/32 výstupů na jednu pozici 1U 19", jednoduché rozšíření systému, technologie šetřící využité pásmo nebo opakované použití stejných frekvencí. Podívejte se na rozhovory a technické údaje, abyste se plně seznámili s technologií WMAS a přihlaste se k odběru dalších aktualit na této stránce (Newsletter subcription). Po vyplnění žádosti k odběru novinek Vám ještě přijde do schránky e-mail s požadavkem na potvrzení.

 

 

 

Rozhovor s odborníky na WMAS

Dr. Andreas Wilzeck, Martin Brandenburk, Dr. Sebastien Georgi a Jan Watermann - specialisté, kteří vynalezli to, čemu se říká Wireless Multi-Channel Audio Systems. V rozhovoru s nimi se ponoříte do výhod této technologie a pochopíte, jak se změní bezdrátový svět.

Interview with WMAS experts (ENG)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rozhovor s koordinátory frekvencí

Marco Völzke, koordinátor frekvencí na volné noze a Jonas Naesby, aplikační inženýr pracující pro Sennheiser a zároveň majitel společnosti specializující se na koordinaci frekvencí, se setkávají s vynálezci WMAS nad prvním prototypem.

Interview with frequency coordinators (ENG)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak bude technologie WMAS spolupracovat se současnými systémy?

V této části se od Dr. Andrease Wilzecka dozvíte všechny podrobnosti o WMAS  a vysvětlí Vám, jak budou fungovat nové širokopásmové systémy se současnými úzkopásmovými.

How WMAS technology will co-exist with today´s narrowband systems (ENG)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro zrovna širokopásmově?

Dr. Sebastian Georgi vysvětluje, proč mnoho moderních bezdrátových systémů (mimo mikrofonů) již využívá širokopásmovou technologii.

Why Broadband? By Dr Sebastian Georgi (ENG)

 

 

 

 

 

 

 
 
 
PŘIHLÁŠENÍ: login:
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Sennheiser.cz Youtube